STN ISO 4798: 2003 (70 4081), Laboratórne sklo. Filtračné lieviky. - Borovský, Marek; Čermáková, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 4798: 1997 v českom jazyku