STN ISO 4803: 2003 (70 4167), Laboratórne sklo. Rúrky z borokremičitého skla. - Borovský, Marek; Koldesiterová, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 4803: 1978 v českom jazyku