STN ISO 3585: 2003 (71 4016), Borokremičité sklo 3,3. Vlastnosti. - Borovský, Marek; Koldesiterová, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje ISO 3585: 1998 v českom jazyku