STN EN 1925: 2002 (72 1157), Skúšky prírodného kameňa. Stanovenie súčiniteľa nasiakavosti kapilaritou. - Čabalová, Darina; Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1925: 1999