STN EN 932-1: 2003 (72 1185), Skúšky na stanovenie všeobecných vlastností kameniva Časť 1 Spôsoby vzorkovania - Grünner, Karol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 932-1: 1996