STN EN 932-3: 2003 (72 1185), Skúšky na stanovenie všeobecných vlastností kameniva Časť 3 Postup a terminológia na zjednodušený petrografický popis - Grünner, Karol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 932-3: 1996