STN EN 932-6: 2003 (72 1185), Skúšky na stanovenie všeobecných vlastností kameniva Časť 6 Definície opakovateľnosti a reprodukovateľnosti - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 932-6: 1999