STN EN 933-2: 2003 (72 1186), Skúšky na stanovenie geometrických charakteristík kameniva Časť 2 Stanovenie zrnitosti - Skúšobné sitá, menovité veľkosti otvorov - Grünner, Karol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 933-2: 1995