STN EN 933-5/A1: 2005 (72 1186), Skúšky na stanovenie geometrických charakteristík kameniva Časť 5 Stanovenie podielu drvených zŕn v hrubom kamenive. Zmena A1 - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2005)
Táto zmena A1 STN EN 933-5: 2002 je slovenskou verziou EN 933-5: 1998/A1: 2004