STN EN 1367-3: 2003 (72 1188), Skúšky na stanovenie tepelných vlastností a odolnosti kameniva proti klimatickým účinkom Časť 3 Skúška varom pre čadiče s úpalom (Sonnenbrand Basalt) - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1367-3: 2001