STN EN 1744-3: 2004 (72 1189), Skúšky na stanovenie chemických vlastností kameniva Časť 3 Príprava eluátov vylúhovaním kameniva - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1744-3: 2002