STN EN ISO 8504-2: 2021 (03 8222), Príprava oceľových podkladov pred nanesením náterových látok a podobných výrobkov. Metódy prípravy povrchov Časť 2 Abrazívne čistenie (ISO 8504-2: 2019) - Chovancová, Marta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8504-2: 2019