STN EN 1279-5: 2021 (70 1622), Sklo v stavebníctve. Izolačné sklá Časť 5 Norma na výrobky - Panáček, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1279-5: 2018