STN EN ISO 52010-1: 2021 (73 0719), Energetická hospodárnosť budov. Podmienky vonkajšieho prostredia Časť 1 Konverzia klimatických údajov na energetické výpočty (ISO 52010-1: 2017) - Sternová, Zuzana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 52010-1: 2017