STN EN ISO 105-A03: 2021 (80 0120), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť A03 Sivá stupnica na hodnotenie zapúšťania (ISO 105-A03: 2019) - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 105-A03: 2019