STN EN ISO 374-4: 2021 (83 2340), Ochranné rukavice proti nebezpečným chemikáliám a mikroorganizmom Časť 4 Stanovenie odolnosti proti degenerácii chemikáliami (ISO 374-4: 2019) - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 374-2: 2019