STN EN 15493: 2021 (94 5222), Sviečky. Požiadavky na protipožiarnu bezpečnosť. - Krajčovičová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15493: 2019