STN EN 15494: 2021 (94 5223), Sviečky. Bezpečnostné označenie výrobku. - Krajčovičová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15494: 2019