STN EN ISO 11203/A1: 2021 (01 1619), Akustika. Hluk vyžarovaný strojmi a zariadeniami. Určenie emisných hladín akustického tlaku na pracovnom mieste a na iných presne vymedzených miestach z hladiny akustického výkonu. Zmena A1 (ISO 11203: 1995/Amd 1: 2020). - Pobjecký, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto zmena A1 STN ISO 11203: 2009 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11203: 2009/A1: 2020