TNI CEN ISO/TR 52010-2: 2021 (73 0719), Technická normalizačná informácia. Energetická hospodárnosť budov. Podmienky vonkajšieho prostredia Časť 2 Vysvetlenie a zdôvodnenie ISO 52010-1 (ISO/TR 52010-2: 2017) - Sternová, Zuzana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN ISO/TR 52010-2: 2017