USA : otázky a odpovede : dějiny a politika, osobnosti, příroda a geografie, zajímavosti, sport, různe (Albi, 2011)
Vedomostná, strategická hra, z ktorej sa dozviete ako dobre poznáte USA. V tejto hre nájdete 1 800 zaujímavých otázok týkajúcich sa Spojených štátov a ich obyvateľov. Otázky sú rozdelené do šiestich okruhov: dejiny a politika, osobnosti, príroda a geografia, zaujímavosti, šport a rôzne.