USA : otázky a odpovede : dějiny a politika, osobnosti, příroda a geografie, zajímavosti, sport, různe - Madunický, Jan; Kocová, Ivana; Kocová, Tereza; Kocová, Markéta; Cima, Jan; Novák, Martin (Praha : Albi, 2011)
Vedomostná, strategická hra, z ktorej sa dozviete ako dobre poznáte USA. V tejto hre nájdete 1 800 zaujímavých otázok týkajúcich sa Spojených štátov a ich obyvateľov. Otázky sú rozdelené do šiestich okruhov: dejiny a politika, osobnosti, príroda a geografia, zaujímavosti, šport a rôzne.
Na krabici uvedené: Splň si svůj americký sen
Hrací čas 45+ mnút
Obsahuje bonusovú hru: Route 66
2-6 hráčov
Od 12 rokov
Keywords: didaktické hry; angličtina; educational games; English language; hry; games