Laboratory techniques in food analysis.

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Hlavný autor: Pearson, D. (Author)
Médium: Kniha
Jazyk:English
Vydané: London : Butterworths, 1973.
Fyzický popis: 315 strán.
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!

LEADER 00864nam a22002532i 4500
001 000656323
005 20210202180821.0
008 210202s1973 xxk e 000 0 eng d
FMT
020 |c Kčs 321,00  |q (viazané) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e rda 
100 1 |a Pearson, D.  |4 aut 
245 1 0 |a Laboratory techniques in food analysis. 
264 1 |a London :  |b Butterworths,  |c 1973. 
300 |a 315 strán. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a zväzok  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Záznam revízie 
910 |a svkkk 
998 |a BK 
OWN
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK10  |b Sklad Pribinova 2. posch.  |3 III.105531  |6 498853  |q 19740202  |5 2720768735  |8 20210202  |f 10  |s Vyradená  |t 00000000  |u 0000  |w 000656323  |x 000010 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova 2. posch.  |a III.105531  |j 498853  |i 2720768735  |s Vyradená