STN EN ISO 536: 2021 (50 0310), Papier a lepenka. Určenie plošnej hmotnosti (ISO 536: 2019). - Novák, Erich (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 536: 2020