STN EN ISO 4259-3: 2021 (656004), Ropné výrobky a príbuzné výrobky. Zhodnosť metód merania a výsledkov merania Časť 3 Monitorovanie a overovanie publikovaných údajov zhodnosti vo vzťahu k skúšobným metódam (ISO 4259-3: 2020) - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4259-3: 2020