STN EN 12370: 2021 (72 1161), Skúšky prírodného kameňa. Stanovenie odolnosti proti kryštalizácií solí. - Durmeková, Tatiana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12370: 2020