STN 72 7221-2: 2021, Tepelnoizolačné výrobky pre budovy Časť 2 Prefabrikované výrobky z expandovaného polystyrénu (EPS). Účel použitia - Paulíková, Anna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Tento dokument sa vypracoval ako doplňujúci dokument k STN EN 13163: 2012 + A2: 2017