STN EN ISO 52016-1: 2021 (73 0704), Energetická hospodárnosť budov. Výpočet potreby tepla na vykurovanie a chladenie, vnútorné teploty a citeľné a latentné tepelné zaťaženie Časť 1 Výpočtové postupy (ISO 52016-1: 2017) - Sternová, Zuzana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 52016-1: 2017