STN EN ISO 4869-2: 2021 (83 2131), Akustika. Chrániče sluchu Časť 2 Odhad účinných A-vážených hladín akustického tlaku s nasadenými chráničmi sluchu (ISO 4869-2: 2018) - Mihalčík, Ladislav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4869-2: 2018