STN ISO 9096: 2021 (83 4610), Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje znečisťovania. Manuálne stanovenie hmotnej koncentrácie tuhých znečisťujúcich látok. - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma nahrádza STN ISO 9096 z júla 2004 v celom rozsahu