STN EN 17389: 2021 (83 4620), Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje znečisťovania. Postupy zabezpečovania kvality a riadenia kvality automatizovaných prístrojov na monitorovanie činnosti prachových odlučovačov. - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 17389: 2020