STN ISO 12039: 2021 (83 4762), Ochrana ovzdušia. Stacionárne zdroje emisií. Meranie hmotnostnej koncentrácie oxidu uhoľnatého, oxidu uhličitého a kyslíka v spalinách. Pracovné charakteristiky automatizovaných meracích systémov. - Imrich, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 12039: 2019