STN EN ISO 14064-3: 2021 (83 9064), Skleníkové plyny Časť 3 Pokyny na overovanie a validáciu výrobkov o skleníkových plynoch (ISO 14064-3: 2019) - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14064-3: 2019