STN EN 1363-1: 2021 (92 0808), Skúšanie požiarnej odolnosti Časť 1 Základné požiadavky - Rástocká, Anna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1363-1: 2020