STN EN ISO 11925-2: 2021 (92 0832), Skúšanie reakcie na oheň. Zapáliteľnosť výrobkov vystavených priamemu pôsobeniu plameňa Časť 2 Skúška jednoplameňovým zdrojom (ISO 11925-2: 2020) - Toman, Boris (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11925-2: 2020