STN ISO 26000/Z1: 2021 (01 0105), Usmernenie k spoločenskej zodpovednosti. Zmena 1. (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 26000: 2020