STN EN 60335-2-48/A2: 2021 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-48 Osobitné požiadavky na komerčné elektrické grily a hriankovače. Zmena A2 - Vámošiová, Iveta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto zmena A2 STN EN 60335-2-48: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-48: 2003/A2: 2019