Riziká pri produkcii potravín /
Uložené v:
| Hlavný autor: | |
|---|---|
| Médium: | Kniha |
| Jazyk: | Slovak |
| Vydané: |
Nitra :
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre,
2020.
|
| Vydanie: | Vydanie: tretie prepracované a doplnené |
| Témy: | |
| ISBN: |
9788055222325 |
| Fyzický popis: |
298 strán : fotografie, ilustrácie, tabuľky ; 24 cm. |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý kto otaguje tento záznam!
|
Titul je dostupný aj v ... 

| LEADER | 02023nam a2200541 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 000661004 | ||
| 005 | 20210513084035.0 | ||
| 008 | 210325s2020 xo alo e 000 0 slo d | ||
| FMT | |||
| 020 | |a 9788055222325 |q (brožované) | ||
| 040 | |a SVKKK |b slo |c SVKKK |e rda | ||
| 041 | 0 | |a slo | |
| 044 | |a xo |c SK | ||
| 072 | 7 | |a 663 |x Priemysel nápojov. Kvasný priemysel. Priemysel pochutín |2 konspekt | |
| 080 | |a 663 |2 2011 | ||
| 080 | |a 663/664 |2 2011 | ||
| 080 | |a 614.31 |2 2011 | ||
| 080 | |a 614.31:663/664 |2 2011 | ||
| 080 | |a (075.8) |2 2011 | ||
| 100 | 1 | |a Angelovičová, Mária, |d 1953- |4 aut | |
| 245 | 1 | 0 | |a Riziká pri produkcii potravín / |c Mária Angelovičová. |
| 250 | |a Vydanie: tretie prepracované a doplnené | ||
| 264 | 1 | |a Nitra : |b Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, |c 2020. | |
| 300 | |a 298 strán : |b fotografie, ilustrácie, tabuľky ; |c 24 cm. | ||
| 336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
| 337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
| 338 | |a zväzok |b nc |2 rdacarrier | ||
| 366 | |e 300 kusov | ||
| 500 | |a Obsahuje biografické údaje o autorke | ||
| 500 | |a Obsahuje použité názvy a ich anglický preklad | ||
| 504 | |a Obsahuje bibliografické odkazy | ||
| 650 | 0 | 7 | |a priemysel nápojov |2 SVKKKPH |
| 650 | 0 | 7 | |a výroba potravín |2 SVKKKPH |
| 650 | 0 | 7 | |a hygiena potravín |2 SVKKKPH |
| 650 | 0 | 7 | |a bezpečnosť potravín |2 SVKKKPH |
| 650 | 0 | 7 | |a beverage industry |2 SVKKKPHeng |
| 650 | 0 | 7 | |a food production |2 SVKKKPHeng |
| 650 | 0 | 7 | |a food hygiene |2 SVKKKPHeng |
| 650 | 0 | 7 | |a food safety |2 SVKKKPHeng |
| 655 | 7 | |a učebnice vysokých škôl |2 SVKKKPH | |
| 655 | 7 | |a textbooks (higher) |2 SVKKKPHeng | |
| 910 | |a svkkk | ||
| 919 | |a 978-80-552-2232-5 | ||
| 998 | |a BK | ||
| OWN | |||
| Z30 | 1 | |l SCK01 |l SCK01 |m BOOK |1 SCKHL |2 SK2 |b Sklad Hlavná 10 prízemie |3 IV.239549 |6 1108877 |q 20210325 |5 2720777861 |8 20210325 |f 70 |s Absenčne |g 000149298 |z 12.50 |t 20220311 |u 1658 |w 000661004 |x 000010 | |
| a02 | 0 | |a 9788055222325 | |
| 090 | |g SCKHL |k Sklad Hlavná 10 prízemie |a IV.239549 |j 1108877 |i 2720777861 |s Absenčne | ||