STN EN 1097-2: 2021 (72 1187), Skúšky na stanovenie mechanických a fyzikálnych vlastností kameniva Časť 2 Metódy na stanovenie odolnosti proti rozdrobovaniu - Remišová, Eva (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1097-2: 2020