STN EN 12697-11: 2021 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy Časť 11 Stanovenie priľnavosti nedzi kamenivom a spojivom - Remišová, Eva (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-11: 2020