STN EN 1176-5: 2021 (94 0515), Zariadenia a povrch detských ihrísk. Časť 5 Ďalšie špecifické bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy na kolotoče - Maljarčik, Samuel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1179-5: 2019