STN EN 1176-7: 2021 (94 0515), Zariadenia a povrch detských ihrísk. Časť 7 Návod na inštaláciu, kontrolu, údržbu a prevádzku - Maljarčik, Samuel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1176-7: 2020