STN EN ISO 8502-6: 2021 (03 8224) Príprava oceľových podkladov pred aplikáciou náterových látok a podobných výrobkov. Skúšky na posudzovanie čistoty povrchu Časť 6 Extrakcia rozpustných nečistôt na analýzu (Breslova metóda) (ISO 8502-6: 2020) - Chovancová, Marta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8502-6: 2020