STN EN ISO 8502-6: 2021 (03 8224) Príprava oceľových podkladov pred aplikáciou náterových látok a podobných výrobkov. Skúšky na posudzovanie čistoty povrchu Časť 6 Extrakcia rozpustných nečistôt na analýzu (Breslova metóda) (ISO 8502-6: 2020) - Chovancová, Marta; Slovensko. Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko). Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8502-6: 2020
Súbežný názov v angličtine, francúzštine, nemčine
Spracovateľ: Marta Chovancová
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 8502-6 z októbra 2020, ktorá od 1. 10. 2020 nahradila STN EN ISO 8502-6 z januára 2007 v celom rozsahu
Normatívne referenčné dokumenty s. 2 ; literatúra s. 16
Keywords: normy; ochrana materiálov; technické normy a štandardy -- Slovensko; technické normy a štandardy -- krajiny Európskej únie; oceľové podklady; Protection of materials; povrchy