STN EN 474-1 + A6: 2021 (27 5340) Stroje na zemné práce. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 474-1: 2006+A6: 2019