STN EN 474-1 + A6: 2021 (27 5340) Stroje na zemné práce. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky - Slovensko. Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo. Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 474-1: 2006+A6: 2019
Súbežný názov v angličtine, francúzštine, nemčine
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 474-1 + A6 z apríla 2020, ktorá od 1. 4. 2020 nahradila STN EN 474-1 + A5 z júla 2018 v celom rozsahu
Normatívne referenčné dokumenty, súvisiace právne predpisy s. 2-4 ; literatúra s. 62
Keywords: normy; stroje; technické normy a štandardy -- Slovensko; technické normy a štandardy -- krajiny Európskej únie; stavebné stroje; Building machines; bezpečnosť práce; Occupational safety