STN EN 12665: 2021 (36 0070), Svetlo a osvetlenie. Základné termíny a kritériá na stanovenie požiadaviek na osvetlenie. - Horňák, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12665: 2018