STN EN 13032-4 + A1: 2021 ( 36 0401) Svetlo a osvetlenie. Meranie a vyhodnotenie fotometrických údajov svetelných zdrojov a svietidiel Časť 4 LED zdroje, moduly a svietidlá - Hornák, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13032-4: 2015+A1: 2019