STN EN 13032-4 + A1: 2021 ( 36 0401) Svetlo a osvetlenie. Meranie a vyhodnotenie fotometrických údajov svetelných zdrojov a svietidiel Časť 4 LED zdroje, moduly a svietidlá - Hornák, Pavol; Slovensko. Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko). Technická komisia č. 108 Svetlo a osvetlenie; PROMETEUS (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13032-4: 2015+A1: 2019
Súbežný názov v angličtine, francúzštine, nemčine
Spracovateľ: Pavol Horňák
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13032-4 + A1 z decembra 2019, ktorá od 1. 12. 2019 nahradila STN EN 13032-4 z januára 2017 v celom rozsahu
Normatívne referenčné dokumenty s. 2 ; literatúra s. 61
Keywords: normy; fotometria; technické normy a štandardy -- Slovensko; technické normy a štandardy -- krajiny Európskej únie; osvetlenie; Photometry; Lighting