STN EN 10283: 2021 (42 0957), Odliatky z nehrdzavejúcich ocelí. - Pokusová, Marcela (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2021)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10283: 2019